Pets Place Dierendag 2019

Posted on

Dierendag Verwendag met Pets Place! De actie van Dierendag 4 oktober 2019 is afgelopen. In 2020 zullen wij ze op deze verwendag ook weer in het zonnetje zetten! Blijf op de hoogte van de acties! Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze acties! Shop leuke aanbiedingen voor jouw dier! Gratis producten voor jouw huisdier op dierendag 2019! Aanbieding afgelopen 04/10/2019 Gratis Dierenvoeding, Gratis Spelletjes.. Bij Pets Place vinden ze van wel. En daarom kun je daar bij besteding van € 5 een gratis dierenpakket verwachten ter waarde van maar liefst € 25.

amazinganimals animalbackgroundiphone

Pets Place organiseert verwen-evenement voor trouwe viervoeters Massages voor honden en een cursus geluk voor trouwe viervoeters: 25 gelukkige huisdieren en hun baasjes worden deze Dierendag extra verwend tijdens een speciale wellnessdag voor honden bij de Veluwse Bron.

Pets place dierendag 2019. Pets Place neemt de vijf winkels van Dierspecialist Haspels in Midden-Nederland over van oprichters Ton en Peter Haspels. De twee speciaalzaken in Utrecht en de winkels in Nieuwegein, IJsselstein en Houten worden vanaf het eerste kwartaal van 2020 onderdeel van Pets Place. Daarmee komt het totaal aantal winkels op 180. Pets Place levert bestellingen snel en bovendien helemaal gratis wanneer je een bestelling plaatst van minstens €15,-. Als je je order op werkdagen vóór 22:00 uur plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis! Heb je besteld in het weekend, dan ontvang je het pakket op maandag. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te. Pets Place: een complete dierenspeciaalzaak online. Pets Place is een dierenwinkelketen die is gespecialiseerd in producten voor huis- en erfdieren. Het merk is onderdeel van IJsvogel Retail. Dit bedrijf is ook eigenaar van de Boerenbond dat met een assortiment van tuin- en seizoensproducten een perfecte aanvulling vormt op Pets Place.

In iedere Boerenbond winkel vind je ook een Pets Place winkel. Voorwaarden. De acties in deze folder zijn alleen geldig op de in de folder aangegeven data. Prijzen zijn inclusief BTW en eventuele verwijderingsbijdrage. Voor alle acties geldt zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van modelwijzigingen, zet-, prijs-, druk- en fotografiefouten. 04/10/2019 Pets Place . De verwendag was een succes! Wat een hoop blije & chillende honden bij elkaar!!😊 Vandaag zijn alle winnaars van de Wellnessbeleving bij de Veluwse Bron. Het is ondanks het (honden)weer een heerlijke middag vol genieten en spelen.🐶🙃 #dierendag Pets Place Boerenbond Zwaagdijk; alles voor dier en tuin, gevestigd in Winkelhart Zwaagdijk (www.winkelhartzwaagdijk.nl). Pets Place Boerenbond Zwaagdijk is onderdeel van een landelijke keten met ruim 200 winkels en een webshop. Pets Place biedt dan ook een ruim assortiment producten voor je huis- en erfdier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food- als non-food.

Dierenspeciaalzaak Pets Place in Nijverdal is een gezellige en grote winkel , waar Han en Mirjam en hun collega’s je graag van een goed en eerlijk advies voorzien. Voor bijna alle huis- en erfdieren kun je bij ons terecht voor voeding, extraatjes, manden, kussens, hokken, aquaria en andere benodigdheden. Petsworld Tropika is de megastore waar u alles vindt voor uw huisdier, paard of de ruitersport. Kom langs in Bergambacht en ontdek onze ruime winkel. 06/12/2019 . Photos from Pets Place Ter Apel's post . 01/12/2019 . Koud met Kerst ? Dan een trui om van te kwispelen . 01/12/2019 . Prachtige nieuwe Waakborden in ons assortiment . 30/11/2019 . Koud met Kerst ? Dan een trui om van te kwispelen. Pets Place 🐶🐰🐠Fijne #Dierendag allemaal!!🐱🐴🐦.

Rond Dierendag organiseerde dierenspeciaalzaak Pets Place, Hogendorplaan te Vlaardingen een loterij. De opbrengst werd aan Stichting Dierenlot geschonken. Maar liefst een bedrag van € 1270,47 mochten wij in ontvangst nemen. HARTELIJK BEDANKT PETS PLACE! Pets Place is een dierenwinkel met 180 filalen door heel Nederland waar u terecht kunt voor onder andere uw hond, kat, knaagdier, vis en reptiel. Het brede assortiment zorgt voor ruime keus uit halsbanden, voer, verzorgingsproducten, speeltjes en manden die u niet alleen in de winkels kan kopen maar ook online in de webshop. Vrijdag 4 oktober 2019 hebben we dierendag gevierd met 25 honden en hun baasjes. Op deze dag genoten zowel de honden als hun baasjes van een volledig verzorgde dag die in het teken stond van ontspanning en welzijn voor baas en hond. De baasjes leerden hoe ze hun hond een echte TTouch massage geven en hebben hondenspeeltjes gemaakt.

Win Pets Place Dierendag pakket. Petsplace.nl/dierendag Winactie. Prijs winnen: Bij besteding vanaf 5 euro gratis. Prijsvragen.nl Dierendag 2018; Dierendag 2018, Dierendag 2019; Dierendag bij Pets Place; Expeditie Dierendag; Dopen. Doop; Doop (sacrament) DoorBrekers Dopen; Dopen 10 definities; Mijn kindje laten dopen; Drie koningen. De Drie Koningen; Drie Koningen; Drie koningen Málaga Spanje; Driekoningen 2019; Dierendag 2019 vier je op zaterdag 28 september natuurlijk bij ons in de winkel! Zie de flyer voor het programma van de dag en neem gerust je huisdier mee naar de winkel, want er zijn genoeg dingen te doen met en/of zonder je huisdier.

Pets Place Boerenbond Den Bosch, 's-Hertogenbosch. 276 vind-ik-leuks. Speciaalzaak voor al je dier- en tuin benodigdheden. 03/10/2019 . JA HOOR! Morgen is het alweer dierendag!!🎉. Voor onze winkel Pets Place Boerenbond Mill zijn wij opzoek naar een enthousiaste weekendhulp! Ben jij: – 16/17 jaar – Enthousiast – Leergierig – Sociaal Heb je affiniteit met dieren of lijkt het je gewoon erg leuk om bij de Pets Place / Boerenbond te werken? wo 9 okt 2019, 20:11 . Op Dierendag werden de helden die de Vlaardingse dieren redden niet overgeslagen. Pets Place Vlaardingen organiseerde afgelopen vrijdag samen met Dierennoodhulp West-Nederland een grote loterij om geld op te halen voor stichting.

Pets Place Appingedam – Overdiep 14, 9902 BX Appingedam – Beoordeling van 4.8 op basis van 8 recensies 'Zeer goede service. Dikke pluim! Vriendelijk…

Cat Stone Statuary Paperweight Decor by MountainArtCasting

Lots of rain in Oklahoma. But big red dog doesnt care

Brass Dog, Vintage Whippet Figurine, Greyhound, Home Decor

Instagram post by Broken Cats / Cattos memes • May 16

Pin by Razir 6112 on Anthro Male Primate in 2019 Disney

Keeping A Hamster And Cat Under One Roof Complete Guide

7 Signs Your Cat Is Unhappy Cat facts, Cat crying, Cat

through an empty place in 2019 Sculpture art, Dog art

Pygmy Slow Loris Slow loris, Baby animals, Cute animals

Robot toy dog UInteractive Smart Puppy Robotic Dog LED

dog flowers green greenchild aesthetic soft Pets

What Colors Can Cats Really See? in 2020 Cat facts, Cats

This is Toast. He just finished running 7 laps behind the

Dog Shirt for Dogs, I pee'd on it so it's MINE Dog shirt

Pin on 2019 RADARAssisted Dogs

Name of pet Josephine Breed Longhair (Oriental) cat

Name Jellie Breed Local cat Colour Ginger Gender Male

What it comes down to is whether an animal rescue group

Pin on Products

He turns 19 today Cat water fountain, Dog water

Gold Silver Animal Place Card Holder Wedding Assorted Dogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.